2013. október 04., péntek 11:03

xSocial Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Közösségi Kereskedés

Befektetne? 
Állítsa össze saját befektetési portfolióját. Válogasson a legjobb traderek közül, másolja kereskedéseit automatikusan és máris úgy keres, mint Ĺ‘k.

Sikeres trader? 
Váljon jelszolgáltatóvá, és keressen minden kötése után extra pénzt azok után akik másolják a kötéseit!  

Az xSocial rendszerben csak valós kereskedĹ‘k válhatnak Jelszolgáltatóvá. Mi megmutatjuk az igazi piacot. GyĹ‘zteseket és veszteseket egyaránt.
Az egyetlen teljeskörűen szabályozott közösségi kereskedéssel rendelkezĹ‘ vállalat.
Cégünket a Ciprusi Értékpapír és TĹ‘zsde Bizottság szabályozza, és korlátlanul gyakorolhatjuk befektetési szolgáltatásunk nyújtását az Európai Gazdasági Közösségben. Vagyonkezelési engedéllyel rendelkezünk, az ESMA elĹ‘írásainak megfelelĹ‘en. – Jakub Wawrzynczak Product Manager
A Közösségi Kereskedés egy új útja a magán befektetĹ‘knek a pénzügyi piacok hozzáféréséhez. Közösségi Kereskedés összekapcsolja a tradereket és a befektetĹ‘ket a világ minden pontjáról egy hálózatba melyen megosztják nézeteiket és valós idejű kereskedéseiket, továbbá, befektetĹ‘k ezt az információt inkább a "közösségi", mint technikai vagy fundamentális kereskedési döntések meghozatalához használhatják. Mint egy befektetĹ‘ lehetĹ‘sége van ezt az információt saját kereskedési döntéseihez felhasználni vagy választhatja az automatikus másolást illetve ellenkötést egy vagy több kereskedĹ‘ esetén. – Jakub Wawrzynczak Product Manager

Válasszon egy Jelszolgáltatót
A Jelszolgáltatók listájából válassza ki az Önnek legmegfelelĹ‘bbet.
A legjobb választáshoz használja az okos keresĹ‘ funkciót.

Értékelje ki a kereskedési statisztikákat
A jelszolgáltatóra kattintva tekintse át a kereskedési statisztikáinak részleteit, hogy eldönthesse valóban Ĺ‘t szeretné másolni.
Fedezze fel az átfogó információk elĹ‘nyeit minden egyese stratégia szolgáltatóról: ellenĹ‘rizze a teljesítmény grafikonját, hasonlítsa össze más traderekével. A kereskedési történetek megfelelĹ‘ információkjat szolgáltatnak hogy eldönthesse, mellyik stratégiát (vagy stratégiákat) érdemes követnie.

Másolás
Amennyiben tetszik a Jelszolgáltató kereskedési stílusa, válassza ki a számlájához megfelelĹ‘ mennyiséget és másolja. EttĹ‘l a pillanattól kezdve a Jelszolgáltató minden kereskedése az adott instrumentumon az Ön számláján is végrehajtásra kerül. A rendszer segítségével tudja másolni más traderek kereskedéseit automatikusan. Ám ha úgy gondolja mindenki veszít a FOREX-piacon, akkor válassza az ellenkezĹ‘ irányt, és használja az Elen-Kötés funkciót.