MIG Capital

Értékelés:
(0 szavazat)

Az MIG Capital a svájci MIG Bank 100%-os tulajdonú angliai leányvállalata. Az FCA (Financial Conduct Authority) általi felügyeletnek, valamint a svájci követelményeken és elĹ‘írásokon alapúló szervezeti működésnek köszönhetĹ‘en kiemelkedĹ‘ és biztonságos körülmények között kínáljuk ügyfeleinkek a devizák, nemesfémek és CFD-k piacán való kereskedés lehetĹ‘ségét MT4-es platformon. Továbbá a Brit BefektetĹ‘védelmi Alap 50.000 GBP erejéig garanciát vállal az elhelyezett tĹ‘kére.

Az eltérĹ‘ kereskedĹ‘i igényekre reagálva széles skálán kínálunk különféle számlacsomagokat. Ezek kialakításakor az ügyfél szemével vizsgáltuk a felmerülĹ‘ igényeket és lehetĹ‘ségeket.

A transzparens árazási moddelünknek köszönhetĹ‘en a beküldött megbízásokat a legjobb elérhetĹ‘ áron teljesítjük a magas fokú likviditásnak köszönhetĹ‘en. A teljesítési árak teljesen transzparensek és bármikor lekérdezhetĹ‘ek. Az elĹ‘re meghatározott felárral a bankközi piaci spread-eket kapják ügyfeleink a másodperc tört része alatt, tényleges brókeri beavatkozás nélkül (Straight Through Processing). Számlatípusától függĹ‘en minimális fix felár kerül a bankközi spread-ekre.

Az MIG Capital a legjobbakkal, a legnagyobbakkal, a legsikeresebbekkel dolgozik együtt. Lendületünket, elkötelezettségünket és gyĹ‘ztes mentalitásunkat megerĹ‘síti, hogy cégcsoportunk a Mercedes AMG Petronas Forma- 1-es csapatának kiemelt szponzora.


Tevékenység:
Forex, nemesfémek és CFD-k kereskedésének biztosítása MT4-es platformon


Kiállító cég neve: MIG Capital (Europe) Ltd.
Cím: Boston House, 63-64 New Broad Street,
London EC2M 1JJ, United Kingdom
Telefon: +44 207 186 26 00
Fax: +44 207 186 26 01
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web cím: www.migcapital.co.uk

 

 

Megjelent: 994 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. november 11., hétfő 14:57
Tovább a kategĂłriában: IronFX »