Random Capital

Értékelés:
(0 szavazat)

A Random Capital Zrt.-t 2008-ban alapították olyan magyar magánszemélyek, akik tĹ‘kepiaci tapasztalataikat hazai befektetési szolgáltatóknál, többek között az Equitas Bróker Zrt. tulajdonosaként, illetve vezetĹ‘ állású személyekként szerezték.

Társaságunk küldetése, hogy magas szintű szolgáltatásokkal, könnyen kezelhetĹ‘, vezetĹ‘ kereskedési technológiákkal a lakossági befektetĹ‘k lehetĹ‘ legszélesebb körének biztosítsuk a Budapesti ÉrtéktĹ‘zsde és a devizapiac elérhetĹ‘ségét.

A fentiek megvalósítása érdekében különbözĹ‘ online és mobil kereskedési lehetĹ‘ségeket alakítottunk ki a tĹ‘kepiacok elérésére (Netboon, RANDi, Mobilbroker, RandomTrader), illetve olyan kereskedési termékeket nyújtunk, amelyekkel úgy a lakossági, mint a nagybefektetĹ‘i Ügyfeleink  is megtalálják a számukra legkedvezĹ‘bbeket.
A Random Capital meghatározónak tartja az Ügyfelek támogatását, ezért olyan oktatási rendszert dolgozott ki, amely online felületeken és személyes oktatás keretében is elérhetĹ‘. Ez a szolgáltatás a már meglévĹ‘ és leendĹ‘ Ügyfeleink számára egyaránt elérhetĹ‘, mind a BÉT, mind a Forex kereskedést illetoĚ‹en.
A Random legfontosabb törekvése, hogy Ügyfelei számára kimagasló szolgáltatást nyújtson.

Tevékenység:
Online kereskedési rendszerek - részvény, deviza és cfd kereskedéshez.

Kiállító cég neve:  Random Capital Zrt.
Cím: 1053, Budapest, Szép u. 2.
Telefon: 06-1-501-3300
Fax: 06-1-700-2900
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web cím: www.randomcapital.hu

Megjelent: 1367 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. október 06., vasárnap 17:56
Tovább a kategĂłriában: « XTB Dukascopy Europe »