XTB

Értékelés:
(0 szavazat)

Tudás, Érték, Szolgáltatások

Az XTB Európa egyik vezető brókercége, mely forex és CFD kereskedésre szakosodott. Devizapárok, európai – amerikai és – angol részvények, index-ek, ETF-ek, nemesfémek és egyéb árupiaci eszközök széleskörű kínálatát biztosítja minden kereskedőnek.
Az egyetlen nemzetközi cég Magyarországon, amelyet a PSZÁF felügyel és szabályoz. Hazai számlavezetés mellett 20.000 EUR betétgaranciát nyújt, me
lyet a Lengyel Értéktár biztosít.

„Célunk, hogy olyan technikailag fejlett megoldást biztosíthassunk platformjainkon keresztül, amelyet a kiválasztott ország egy professzionális helyi csapata támogat ügyfeleink sikeressége érdekében.”
 Jakub Zabloczki, CEO

Az XTB egy hatékony és kényelmes környezetet nyújt a kereskedésre számos kiemelt szolgáltatás mellett ügyfeleit a piacon elérhető egyik legjobb oktatásban részesíti – élő kereskedési tanfolyamok, hírkereskedés, minden nap reggeli trade lehetőségek és egyéb, főleg gyakorlati képzések.

 

A makroadatok publikációja körül mindig forró a piac, néha annyira volatilis, hogy kézzel nem lehet kereskedni, csak előre beállított szintekkel tud érvényesülni a piacon. A gazdasági események és ráták publikációi manapság meghatározóak, melyre a piaci szereplők is spekulálnak. Ezért alakult ki, hogy a legtöbb komoly brókercég rendelkezik saját gazdasági naptárral, amely összegzi ezen eseményeket ügyfeleknek, érdeklődőknek. Egyes naptárak, mint az XTB-nél, megkülönböztető színekkel érzékeltetik a hatás fokát.

Az XTB-nél nem csak gazdasági naptár van, hanem külön hírkereskedési kurzus, melyet Soós Róbert, a cég vezető piac elemzője tart. Róbert stratégiájában a fundamentális elemzés szerepel előtérben valós kereskedései során.

„A hírkereskedés webináriumokkal két dolgot szeretnék bemutatni. Az egyik, hogy miért nem érdemes jelentős hírek alatt pozícióba szállni, a másik pedig az, hogy kockázatkezeléssel még is hogyan lehet volatilis elmozdulásokból profitálni.

Rövidtávon egy hír publikálásánál csak fej vagy írás alapon lehet dönteni, de amennyiben a publikáció ráerősít egy megelőző irányra, akkor kiemelkedő nyereségre lehet szert tenni. A technikai szintek mellett fontos tudni, hogy adott hír változtat-e a fundamentális kilátásokon, hiszen ilyenkor jó eséllyel akár egy trendfordulót is el lehet csípni.”

Soós Róbert
Vezető elemző, XTB

 

Megjelent: 1338 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. október 06., vasárnap 17:46